Catering

Kwaliteit draait het om.
André Barkhof Buinen
Maecenas vitae congue augue,
nec volutpat risus.
Ga naar de inhoud
Leuk dat je mijn site bezoekt.
Ik ben André Barkhof .
In 1987 heb ik mijn MBO-diploma Consumptieve technieken behaald aan de Clinck te Groningen.
In het bezit van dit diploma heb ik een bewuste keuze gemaakte en mijn vervolgopleidingen richting de instellingskeukens gedaan.

Na het behalen van mijn basisdiploma kok, instellings- en dieetkok aan de culinairevakschool te Groningen
ben ik begonnen met een baan in de horeca bij "De Jacobijn" te Groningen.
Al snel, gezien mijn opleidingkeuze,  kwam ik er achter dat dit het niet was.

Ik wilde toch graag richting de instellingskeuken, en dit gebeurde dan ook. In 1989 na het plaatsen van een open sollicitatie ben ik gaan werken in het Kornoeljehof (nu onderdeel van Interzorg)
in Vries als keukenassistent.

Echter ik wilde hoger op, dus liet ik mij inschrijven bij het arbeidsbureau.  Na 2 weken werd ik gebeld, ik kon als instellingskok aan de slag in de Borgerhof te Borger (1992).

Na driekwart jaar werd ik gebeld door een oud stage adres van mij, Voor Anker te Hoogezand. Ze wilden mij graag een functie als waarnemend hoofd keuken aanbieden. Dit heb ik aangenomen en heb 17 jaar hier gewerkt.

Helaas werd Voor Anker door thuiszorg Groningen overgenomen en dit resulteerde in een ontslaggolf en reorganisatie.

Doordat hierdoor onzekere tijden aanbraken ben ik mij gaan oriënteren op ander werk, en al snel kon ik bij Innersdijk te Groningen, ook een oud stage adres, aan de slag.

Na een dik jaar ben ik hier weggegaan en ben gaan werken in de horeca (2011), in een Landal "Het land van Bartje" te Ees.

Hier heb ik een jaar gewerkt. Helaas kwam de recessie en kwam ik thuis te zitten. Gelukkig heb ik na een dik jaar weer werk gevonden bij het schoonmaak bedrijf Gom,
waar ik tot op heden werk.

Toch heb  ik de afgelopen jaren niet stil gezetten, en heb ik vanuit huis me bezig gehouden met allerlei soorten catering, en met succes. Extra koelkasten en vriezers werden aangeschaft.

De ervaringen die ik heb opgedaan en de passie voor het werk hebben mij altijd enthousiast gehouden om elke keer weer mee te gaan met de nieuwe trends.

Andre Barkhof
Zoek hier naar alle lekkers!
+31 646095987

André Barkhof
Buinen
Drenthe
Created by Funny@rtproductions


catering@barkhof.com
Terug naar de inhoud